Idol och Pizza

Ikväll blev det att titta på Idol och har redan några favoriter, gillar Molly och Andrè jättemycket! Tycker dem är superduktiga på att sjunga.


Och pizza till det ;) Bussola med räkor är en favorit,vet att förr så fanns det ingen pizza på menyn där det stod bussola Special på, och det menas med att det finns räkor i den. Jag beställde alltid en bussola men ville också ha räkor i. Och nu några år senare så finns det nu en pizza som heter Bussola Special;)
Så det är nog fler som velat ha en bussola med räkor i =))
/Bea


Fredagsfika

Idag var det min tur att bjuda på fredsgsfika på jobbet. Och jag bakade hallonbrownies i onsdags kväll och dem blev riktigt goda. och imorse bakade jag och Adam Kokostoppar, Första gången jag gör det, men jätteenkelt att göra och jättegott, om man tycker om kokos ;)
Och jobbarkompisarna tyckte mycket om mina bakverk *kul*

Tyvärr så funkar det inte att lägga in bilder i datorn så jag lägger upp en bild från datan istället.

 KOKOSTOPPAR

50 g Smör eller margarin
2 Ägg
1,5 dl Socker
1 Påse Kokosflingor 250 g


Gör så här:

1.
Smält matfettet och låt det svalna
2.
Vispa ägg och socker pösigt.Tillsätt kokos och matfett, Låt smeten svälla en stund.
3.
Sätt ugnen på 175 grader
4.
Klicka ut smeten på smord plåt eller en plåt med bakplåtspapper
5.
Grädda mitt i ugnen i ca 12 min

KLART!


Bilden är tagen från
www.kokaihop.se

/Bea


29:e Sep

Ikväll hade vi öppet till klockan 21.00 men det var nästan inget folk alls på stan den tiden..
Jag undrar hur många det var som visste att det verkligen var öppet så länge idag.

Och pratade lite med en jobbarkompis om julklappar och det känns så långt kvar till julen men det är juh inte alls så lång tid kvar om man tänker efter. Det är första Oktober redan nu på lördag , vad fort det går.! jag tror fortfarande att det är Aug. ;) Och idag trodde man verkligen att det var det för det har vart så varmt ute idag. 

Men man kankse ska börja handla lite julklappar snart då. =)) Skönt att ha det gjort och inte göra det  dem sista dagarna innan julafton, jag älskar att ge bort julklappar och presenter till folk. Tycker det är så roligt att se folk bli glada. Det är det bästa jag vet! =) jag ger hellre än att få själv ;) 

Nu blir det att gå och lägga sig så jag orkar upp till jobbet imorgon, men jag är ledig i helgen iallafall, ska bli så sköönt! =)


Nu blev jag väldigt sugen att handla julkpappar, men får vänta tills nästa lön kommer  tror jag;)

/Bea


RSS 2.0