Direkt från iphonen

Nästan alla mina bilder är från min Iphone , syns det ? Eller blir dom suddiga ? Är lättast så för annars hade jag inte haft tid att blogga så mycket som jag gör nu .
Men får väll försöka ta kort med min "riktiga " camera oxå .

Vad tycker ni ? Blir bilderna bra via iphonen ?

En testbild, vad tycks om hårfärgen där föresten ? Fint ? ;)


Sötsuget tar över

Denna gång måste jag försöka hålla igen med allt godis och choklad suget, är något otroligt vad godissugen man blir när man ammar, jag blir jättenöjd och tycker jag är jätte duktig om jag bara klarar mig en enda dag utan socker , sjukligt igentligen , men nästa dag är man lika sugen igen och gör allt för att försöka att inte äta något sådant men oftast faller jag dit , att det ska vara så svårt !!!!

Efter graviteten med Adam gick jag upp massor i vikt , så nu måste jag försöka skärpa mig och gå ner istället , ska försöka , göra mitt bästa , man känner ju att magen drar ihop sig lite när man ammar .

Heja mig !

Bilder på magen nu , inte den vackraste just nu men den ska bli fin :))


Ett år sedan (28 aug)

Idag är det precis ett år sedan mormor gick bort från oss, känns fortfarande så overkligt , 1 år!? Jag förstår fortfarande inte att du är borta, har inte varit vid graven på jätte länge nu men det är så jobbigt att gå dit tycker jag , då inser man att hon verkligen inte finns bland oss längre och det gör ont i hela mig , får se om jag klarar av att gå till graven idag , men jag tänker på henne för jämnan , hon gick bort alldeles för tidigt!
Och hon skulle inte få en sådan död som hon fick :((

Åh vad jag saknar dig ! Finner inga ord!
Och att du inte fick vara med och se vårt andra barn , och du som gärna ville vara med och se Adam växa upp , sa du . <33 älskade mormor

Du och jag stod varann så nära .

Älskade mormor, man ser i hennes ögon här att hon är lite sjuk .

Fick hjärntumör .....


RSS 2.0