Paprika

Var in till affären paprika idag med mamma som ligger ute på erikslund. Jättefina saker har dem där, prylar till hemmet, mattor, väskor, smycken, m.m Och det var halva priset på alla mattorna så jag fick en vit fin matta av mamma i tidig födelsedags present ;) jag länge velat haft just en vit matta ute på vår altan så jag blev jätte glad :) Och jag köpte mig en stor fin beige väska :)


Sol och bad

Mamma ringde och ville ha med mig till skantzö bad idag, först tänkte jag , nej det orkar jag verkligen inte men hon övertalade mig och tur var det då det blev jätte fint väder och mycket hjälp fick jag också :) och syster Nina med hennes lilla familj var där också och badade, och barnen hade det så roligt tillsammans :) Och tyckte det gick jätte bra idag, inga jätte besvär hade jag , magen och min rygg mådde bra idag :) Sedan blev det lite grill hemma hos mamma och Pelle , jätte trevligt och gott. , tack för en jätte rolig dag! Nu kommer vi nog somna gott inatt .


Sommar , fotografering , bilder.

Som sagt nu är vi hemma igen , känns rätt så skönt fast det var skönt och lugnt i stugan också , men hemma är ju bäst ;) och har rört på mig rätt mycket idag tycker jag , då man tvättat och försökt städat lite, och det är ju fruktansvärt igentligen vad lite man klarar av just nu . Bara att stå upp och laga mat är ett helvete för min ryggen , benen och magen just nu , och veckan som kommer ska jag vara hemma med Adam själv om dagarna då Anders börjar jobba igen , jag undrar hur det ska gå ... Och snart är det aug , tycker sommaren gått fort , men det gör den alltid, och mycket kort har man knäppt , älskar att ta kort , tagit kort på det mesta :)) såsom djur, blommor, på familjen m.m Man kanske ska gå i någon utbildning sen om fotografering ? , skulle jag nog tycka om . Vi får se, snart blir det all fokusering på en liten bebis iallafall .


RSS 2.0