Kommentarer

Skulle vara roligt om ni som läser min blogg lämnar en liten kommentar ibland ;) vart dåligt med det på sista tiden ser jag men kan se att det är många som läser den.

City festival

Idag tog jag och Adam bussen ner på stan, och såklart skulle en tant ramla rakt in i min mage på bussen, så jag känner mig lite öm på ena sidan nu, farligt att åka buss och att vara gravid.
Men man tål väl mer än vad man tror hoppas jag...
Sedan gick vi och tittade på alla stånd på stan och Adam fick åka sin första karusell ;) Ett litet tåg som åkte runt, Så han och kusin Amanda satt själva och åkte och först tyckte Adam det var jätteroligt, sedan blev han ledsen och ville inte åka något mer.
 
 
Var väldigt jobbigt med magen måste jag säga, känner mig helt slutkörd i kroppen just nu.
Och sedan gick vi hem till syster en liten stund så barnen fick leka;)
 
Och även min kompis Madde kom ner och gick med oss där nere, var väldigt kul att se henne, inte ofta man träffar henne nuförtiden när man har barn.
 
 
Men har varit en mysig dag ;)
 
Bilder från idag:
 
 
/Bea

Kläder från Åhlens

Som sagt så har jag inte mått så jättebra idag, Anders fick komma hem från jobbet och hjälpa mig ta hand om Adam, vilade mig en liten stund bara sen var jag upp på benen igen och ville göra så mycket saker, vill så mycket fast jag kankse borde ta det mer lugnare..., Känns ilalfall lite bättre nu så, men har vart på sådant fruktansvärt humör, så där arg så man inte vet vart man ska ta vägen eller göra för något. Men då är det bara att gå iväg och försöka lugna ner sig, men min sambo är så retsam som bara retas eller säger *fel saker* till en  enligt mig, så det blir bara värre, kokar ibland inombords.
Men nu har jag lugnat ner mig lite, och att försöka ta upp ikea grejerna är ingen ide för mig, fast jag så gärna vill, jag förstår verkligen INGET! trög man ska vara..
 
Och imorse kom mamma förbi en snabb stund och lämnade lite kläder åt Adam som hon hade köpt, jättefina kläder, det tackar vi för! =)
Från Åhlens;)
Nu ska det ju tydligen vara en massa rea där med på just barnkläder.
 
Jag hoppas verkligen jag mår lite bättre imorgon, för då blir det en sväng ner till stan, är juh city festival =)
 
Vecka 30 är jag inne i nu:
 
/Bea

RSS 2.0