Affair

Finns ju så mycket fina saker på affair.se och hade presentkort kvar därifrån så jag passade på att köpa mig ett par leggins ( treggins) då mina bara går sönder jämt tycker jag. Dessa treggins är det lite bättre kvalitet på så dem kanske inte går sönder för mig;)
Och var mycket fint där inne som man bara ville ha men måste hålla igen lite , och lite påsksaker hade dem fått in... Det är ju snart påsk! Fort det går

Köpte en liten påsk present till svärföräldrarna då dem hjälper till så mycket med barnen.. En perfekt affär om man vill ge bort saker till någon tycker jag:)

Och mamma kom dit och bjöd på fika , mums! God ostpaj blev det...;)

Om ni inte besökt affären så gör det! Ligger vid öster mälarstrand här i Västerås.


Lång promenad

Vilken dag det har varit, började med att lämna Adam på dagis vid 9 sedan var jag och Olle ute och gick i nästan 2 h sedan gick vi till öster mälarstrand , det är ju så fint där, var inte så många där idag men fanns några som åkte skridskor :) sedan gick vi till affären affair.se och fikade med mamma och sedan hem och hämta lite saker bara och sedan hämta Adam på dagis på en gång och gick till svärföräldrarna efter dagis då Adam ville så gärna dit, och nu är vi fortfarande kvar här ;)

Blev en välldas mycket promenad för mig idag ;)


Hjortar utanför dagis

När jag och Adam kom fram till dagis imorse så låg dessa fina hjortar precis utanför dörren nästan. Så fina! Tur jag hade telefonen med mig så jag kunde ta lite kort;)
Och när vi kom in på dagis var det inte ett enda barn där. Men skulle komma 2 st till lite senare, barn var sjuka eller lediga, men Adam verkade gilla att det inte var så mycket barn , han sa hej då mamma nu kan du gå rätt så fort, hihi

Han ska ju bara vara där i några fåtal timmar så ;)


RSS 2.0