Besök

Idag fick vi besök här hemma av min vän Madde samt syster med hennes barn. Och barnen har lekt så mycket tillsammans, kommer nog somna gott ikväll ;)

Trevligt!


3:e gången (babysim)

Veckorna går så otroligt fort, gått på babysim 3 gånger nu , missat tyvärr en gång. Och Olle älskar det mer och mer! Han plaskar för fullt när han kommer ner i vattnet , och idag dök vi 3 gånger under vattnet och det var inga problem alls för honom;) och så fick dem lära dig lite balans idag, ligga på en dyna samt ligga i en simring :) jättekul!

Och denna gång var jag och Olle ensamma , gick jättebra! Vilken skillnad att bara ha med sig ett barn än två, fast man har med sig en till vuxen när Adam är med. Blev inte alls stressad som jag brukar bli annars och allt gick så smidigt och enkelt , men självklart ska Adam få hänga med fler gånger.

Bild från förra veckans babysimFrån lchfklubben

Mitt müsli har tagit slut här hemma så beställde nytt plus lite annat smått och gott;) älskar verkligen lchf müsli från lchfklubben.se .det är så gott!
Och så blev det lite dryck samt choklad och tortilla/ pizza , så det blir att laga god pizza sen.

Blir att börja stenhårt på måndag igen då det är dop på lördag och jag kommer unna mig lite då med andra sötsaker ;) men sen så kör vi igen!;) har ju annars lchf chokladen och colan sen om suget blir extremt.

Har även sett att man kan köpa saker från Ica maxi , Low carb ska det tydligen stå på någon pasta och fler grejer som jag måste kika upp vad det är som man får äta när man ska försöka gå efter lchfRSS 2.0