Julen

Nu ska jag skriva lite om vår jul, på självaste julafton var vi hemma hos svärföräldrarna och firade jul, tomten kom och vi åt god julmat , öppnade massa paket. Kollade på Kalle anka. Det som man ska göra på julafton. 
Första gången jag inte firade med mamma och syster på självaste julafton. 

Men dagen efter på juldagen firade vi jul hos mamma och systrar med familj. 
Så som de ska vara på julafton tycker jag ;). Åt god mat, paket öppning. 
Mysigt. 

annandagen var de dags för jobb igen men direkt efter jobbet var de bara att åka vidare på ytterligare en julfirande  , då Anders kusiner vill fira också , så blev samma sak om igen , men denna gång kom man efter att alla andra hade ätit klart osv. 

Så har våran jul sett ut, många man ska fira jul med. Mycket stress, mycket julklappar osv , tycker ju det är iförsig kul att handla julklappar och fixa och dona men jobbar man mycket strax innan julen blir de så otroligt stressigt får typ springa på sin 45 min rast och försöka hitta julklappar. Plus att man ska hinna äta på de. Ja de blir stressigt! 

Jag känner mig sönder i kroppen, måste vila nu! 

Hoppas ni alla där ute hade en bra jul! 


Försökte trycka in och hinna göra pepparkaks kolor och Rocky road ;) 
De tillhör ju liksom julen 

Lögarängen och tålamod

Ledig idag! Jag känner mig helt slut efter jobb, julstress och känt mig konstig i kroppen i en vecka nu. Illa mående. :/ idag har jag varit ledig , jag och Adam åkte själva till lögarängen och badade. Vad längesen vi var där. Badar sällan i badhus.  Men Adam har tjatat om de och tänkte passa på idag. 
Adam hade jätteroligt och jag försökte lära honom att simma, men hans tålamod är precis som mitt, kan man inte på en gång blir man helt galen. 
Men försökte låta lugn mot honom hela tiden, såg så mycket i mig själv när han blev så. Och de är inte roligt att man blir så arg men man kan inte råför det på ett sätt samtidigt som man inte menar något illa mot den som är i närheten. 
Han blir nog lite lik mig på de sätter, hm tuvärr. Får försöka tänka hur jag skulle vilja bli bemött när jag blev så eller något ;) 

Men en trevlig dag på lögarängen blev det med min stora pojk 💕( ska försöka lägga upp hur vår jul har varit sen när jag får tid också ) 

Otur

Det har hänt mig så mycket nu strax innan julafton, började med att jag tuggade sönder min tand och det gjorde mer och mer ont så jag och en arbetskamrat på jobbet drog ut en bit av tanden av en tång, galet! Men har inte alls ont nu, måste dock ringa tandläkaren snart. 
Och sedan fick jag inte hem några utav julklapparna jag har beställt från nätet fast jag var ute i god tid :(
Julkorten kom hem på
Kvällen till oss två dagar innan jul så bara några få har fått dem till julafton :/ 
Sedan fastna jag i Olles lekbil
Och fick klippa av en stor bit av håret, och till sist ramla jag i duschen och fick sår på benen 

Min oturs jul någonsin tror jag
Mycket stress har de varit , jobb . M.m 
Känns som om jag skulle behöva en veckas semester, men icke! 
Imorgon blir de jobb igen

RSS 2.0