Poträttstudion

Hela familjen var ju iväg till portträttstudion som ligger alldeles intill stan här i Västerås för någon vecka sedan och tog kort på oss :) 

Och igår var vi och kikade på bilderna, de var jättefina! Nu gäller det bara att bestämma sig vilka bilder vi ska ha ..... Blir svårt 

Vi var ju iväg när Adam var 11 månader och tog kort på oss så nu tyckte vi det var dags att ta lite kort på Olle där , fast blev ju lite syskon / familj bilder med:) 
Och de roliga är att Adam och Olle har exakt samma kläder på sig , Olle har de kläder som Adam hade på sig när vi var där sist ;) 


Adam & Olle ;) 
Ikea med barn

Var till IKEA en liten stund idag med bägge barnen , och de kändes efteråt som om man varit på ett hårt träningspass , så gnälliga, lyssnar inte på en osv... Nästa gång lämnar jag dem hemma! ;) 

Känner någon igen sig ?;) Mer cambridge påsar

Löööön! Och det betyder att jag kan köpa fler cambridgepåsar;) de är så bra när jag jobbar, får ingen huvudvärk och man hinner med så mycket annat på lunchen ;) älskar detta! Och -4kg visar vågen efter 2 veckor, man blir peppad av det också:) 

Så jag fortsätter ett tag till med detta:) 
#cambridgediet 


RSS 2.0