Nypressad apelsinjuice och ägg

Blev så sugen på att göra apelsinjuice och kom på att någonstans här hemma skulle jag ha en sådan nypressad apelsin maskin, så det var bara att leta i alla lådor hemma och till slut hitta jag den, att jag inte använt den mer än vad jag gjort, det är juh supergott! ;) Och så blev det två stycken stekta ägg till det. MUMS!! ;)
Ska försöka ställa mig på vår träningsmaskin här hemma sedan också när Adam somnat, orkade inte gå till gymmet idag så jag får träna lite hemma istället *ler*
Vi har juh faktiskt en sådan där crosstrailer hemma ;)

Och är tur att man tog 3 veckors ledigt från jobbet känner jag,  dels att Adam vart sjuk så behöver fler dagar till dagis med honom och andra tråkiga nyheter som hänt här hemma. Så det känns jätteskönt att få veta att man ska vara hemma hela nästa vecka med.
/Bea


Ögonsalva

Idag har man försökt haft fullt upp hela tiden för jag orkar inte vara ledsen, varit med Adam till dagis som vanligt och vart och tränat lite och bara haft fullt upp att göra saker hela tiden. Direkt när jag slappnar av börjar man tänka så mycket och förstå att, ja jusste, mormor är juh inte här längre, då bryter jag ihop!! Och det var lite jobbigt  att komma till dagiset idag eftersom mormors granne och god vän jobbar just där. så det blev såå otroligt jobbigt.  jag får lov att bita mig i läppen vissa stunder, gillar inte att gråta inför folk, inget fel , jag vet! Men jag tycker det är så otroligt jobbigt...

Och på tal om annat så har Adam tagit  dagisfoto idag, och han blev superfin!! Blir skoj att få bilderna sen. =))
och idag var han själv på dagis i ca 1 h och det hade gått hur bra som helst.

Nu blir det några jobbiga dagar här framöver... så får se om jag orkar skriva så mycket här inne. Men som sagt så tycker jag det är skönt att få skriva av sig lite här inne också.

Och mitt öga börjar bli bättre och bättre , tror jag fick någon infektion i ögat så köpte en bra salva på apoteket och ögat är så mycket bättre nu än för någon dag sedan, så det var en bra salva =))/Bea


R.I.P MORMOR

Nu har dagen som jag varit så rädd för kommit.
Min mormor , Adams gammelmormor är död.
Känns så otroligt konstigt och ledsamt. Kan inte förstå det, vill inte förstå det!!
Är så fruktansvärt arg och ledsen , Hon fick lida så otroligt mycket , tycker så synd om henne. Dem sista timmarna hon hade kvar var så fruktansvärda!! Att hon fick lida så mycket, en sån varm, omtänksam, bra mormor!!!! Sitter och tänker på att för några månader sedan var jag och mormor till konserthuset och hade det så trevligt och nu finns hon inge mer ???!

Kommer nog aldrig riktigt förstå detta... min mormor, hon som ringer till en nästan varje dag och frågar hur det är med en, hon som kommer och hälsar på stup i kvarten  och hon som ställer upp så mycket för en.
Kommer med saker åt Adam, och älskar att vara med oss, hon ville så gärna se Adam och Amanda växa upp.

Hon var så frisk och kry för några månader sedan , sedan bara kom den där elakartade tumören och vände upp och ner på hela vardagen. Och att inte läkaren såg något tidigare!!

Är så otroligt ledsen och arg just nu, vill bara att det ska vara som vanligt , att hon ringer en och kommer och hälsar på, och ville alltid vara med en. saknar det så otroligt mycket!!

Mormor och jag stod varandra så nära.

Har just insett att gammelmormor är borta, dog för ca 2 år sedan och nu ska man ta sig igenom att mormor också är borta!! Hon kunde ha blivit så mycket äldre än vad hon fick bli , bara 67 år gammal hann hon bli. Det är inte rättvist!!

Och ja jag förstår när alla säger att hon har det bättre nu, för hon led så mycket, men jag tänker bara på när hon var frisk osv.. vill ha det så igen!!

Mormor , du kommer alltid att finnas hos mig, älskar dej så oerhört mycket!! kommer kännas så tomt nu utan dej!! jag förstår inte riktigt detta än.. kommer jag någonsin göra det ?

Älskar dej, hoppas du får det bra med gammelmormor nu.. Min bästa mormor!!
/Bea

orkar inte prata om detta så jag skriver lite här hur jag känner osv, känns lite lättare....


RSS 2.0