blåmärke

Har precis tagit av mig mitt stora plåster efter dom tog dropp på mig igår, först vågade jag nästan inte ta av mig det eftersom jag såg så blå ut under..
Och ja visst blev jag rejält blå, och det känns lite obehagligt, känne rmig lite spänd där, men det går juh över=))
Och idag har jag kunnat få i mig mat ;) Så jag hoppas det forsätter så här nu.. ;)
Peppar peppar, jag ska få bort mitt illamående nu hoppas jag./Bea


inlagd några timmar på sjukan..

Ja det blev så, först fick jag göra lite tester och prata med en läkare och dom kollade magen så att allt var bra, och det såg helt ok ut, och jag fick se den lilla där inne, det gjorde hela min dag! ÅH! vad bra man såg och det lilla underverket vinkade till mig;) Såg så ut iallafall... hääärligt!

Men dom tyckte jag skulle läggas in över dagen för att få sockerdropp/vätska , och kom nydligen hem. Det var så tråkigt att ligga där, jag ville bara hem till mina pojkar.
Men jag är så otroligt tacksam för att min älskade svärmor var med mig hela långa dagen på sjukhuset. Kan man ha bättre svärmor ? TACK!! =))

Och fick testa en ny tablett som jag hoppas ska hjälpa lite grann nu, verkade som om den hjälpte lite när jag väl låg där uppe på sjukan. Så vi får se om det blir bättre nu, vill inte åka in igen!

Och fick bli sjukskriven i 2 veckor nu, så jag hoppas att detta värsta går över snart.

Och jag tänkte så mycket på mormor när jag låg där, hon skulle bli så orolig om hon var i livet och vara där med mig och så tänkte jag mycket på när vi hälsade på henne på sjukan när hon låg där, för jag tyckte att det såg ut precis som när mormor var där. Gångarna och rummen....=/ sakna dig!

Nu ska jag bara vila!
/Bea


akuten?

Väntade på samtal från min läkare imorse för att jag ville prata med henne om att jag kan inte jobba nu när jag mår så här om dagarna.
Och ville väll först och främst få en sjukskrivning tills dessa lugnat ner sig  (illamående)
Men som sagt vissa dagar får jag juh i mig lite mat och andra dagar får jag inte i mig något alls istället,  så hon frågade hur mycket jag hade gått ner i vikt osv. och hon tyckte att det var mycket det jag hade gått ner, men går inte alla ner några kilon i början? eller dom som mår lite dåligt, jag gick ner med Adam också massa kilon, men inte behövde jag åka in till akuten för de.
Men min läkare ville att jag skulle åka till akuten så dom fick kolla att allt var bra osv. Så jag ska hämta en remiss och åka till akuten snart, hur länge ska jag få sitta där då tro? Suck. är så otroligt nervös nu.... kan jag inte bara få ett sjukintyg! Ska det vara så svårt!


/Bea


RSS 2.0