outfit till julbordet klar!

Nu vet jag vad jag ska ha på mig på Lördag på julbordet med jobbet ;) Blir en svart glitterkjol med ett grått fint linne till, och rödgråa örhängen, samt rött nagellack, vet inte äns sist jag hade nagellack på mig, var jättelängesen. samt röda läppar. Blir nog fint, hoppas det iallafall.. Får ta bild på mig sedan hur jag ser ut i det ;)

Är så roligt att gå ut med jobbarkompisarna för dom är helt underbara. Vi är så bra vänner, blir juh så när man träffas i stort sett varje dag ;)


Vaknade inatt av att jag hade sådan fruktansvärd huvudvärk, det bara exploderade i huvudet på mig, men tog en alvedon och Anders fick försöka klia mig på ryggen lite så jag inte skulle tänka så mycket på huvudvärken;) Och jag var så rädd att jag skulle bli sjuk nu och missa julbordet, för det vill jag verkligen inte göra. Men det skulle vara så typsikt om jag blev det. Men imorse när jag vakna så mådde jag jättebra, som tur var =))

Ser fram emot på lördag iallafall tjejer ;) =)
/Bea


Röntga huvudet imorgon

Jag fick en tid snabbare än vad jag trodde, ska iväg och röntga huvudet imorgon bitti, så imorgon får man gå upp tidigt. Är lite nervös, för man ska väll åka in i någon rund sak med huvudet... men skönt att detta blir gjort iallafall, hoppas bara man inte hittar något fel.

Kommer nog tänka mycket på mormor när jag ligger där. Hon har juh gjort något liknande hon med,och det var då dom *missa* hennes tumörer!!... FY! Nu får som kolla ordentligt på en så dom inte missar *något*/Bea


Kläder åt Adam

Måste gå och kika om jag kan hitta något snyggt till Adam som han kan ha på sig när han fyller år och till julafton ;) Kikade in på H&M och tyckte att denna outfit var fin=))
Får gå in och titta där imorgon.

Byxa

Byxa - från H&M

http://www.hm.com/se/s/0242JG

5-ficksbyxa i lätt stretchig twill. Dragkedjor bak. Reglerbar resår i midjan samt gylf med dragkedja och tryckknapp.

H;amp;Mwww.hm.com
/Bea

RSS 2.0