Drömmar , inbillningar ?

Ibland händer det så konstiga saker , inbillar sig så skumma saker när man är trött, som tex idag , låg i soffan hemma och blev helt plötsligt jätte trött och somna till lite och vakna till även då och då , vakna till av att jag hörde någon flänga ner en boll i vår trappa hemma sedan efter ett tag hörde man ett barn som ropa , mamma kom! Men var så trött så jag orkade inte röra mig och trodde det var Adam , men kom på strax efter att han är ju på dagis .... Skakade huvudet och trodde jag blivit knäpp , och somnade sedan om sen igen , men tänker mycket på det nu i efterhand , lite läskigt , var juh ändå vaken lite bör det hände, man blir väll lite knäpp i huvudet när man är så där trött ... ?;) :)

Nu blir det att jobba strax . Ha en bra dag !


Bröd

Blev så enormt sugen på bröd här hemma ikväll men insåg att allt bröd här hemma var slut. Panik, ville så gärna ha bröd , så jag bestämde mig för att baka bröd då ;) så sugen var jag på det. Haha !

Och mums vad gott det blev .


Kusin bus

Idag fick vi besök av mamma och syster med hennes barn , så idag har Adam lekt för fullt med sina kusiner ;) dom är juh så söta tillsammans Adam och Amanda :))

Och mamma hade köpt jordgubbar som var så goda , måste börja äta det oftare. Det är ju så gott!


RSS 2.0