Blev inget dagis idag

I morse precis när vi var påklädda och skulle gå till dagis med Adam så ringde de från dagis och sa att nu går det magsjuka där, så det blev inget dagis för Adam idag och tror inte det blir det för honom på hela denna veckan, vill absolut inte bli magsjuka!

Så vi gick en liten promenad istället och hamnade hemma hos Adams farmor och farfar till slut;). Så där har vi varit hela dagen istället:)


Storm i New York

Följer på Aftonbladet hur det är i New york , där det är farligt att befinna sig just nu , då det är storm och höga vågor där just nu... Usch tur att man inte befinner sig där just nu, hoppas att inte så många blir skadade .....

Hemskt!


Sjukstuga

Fy nu har Anders åkt på feber här hemma, Adam mådde ju lite dåligt i början av veckan men det gick över snabbt, hoppas man inte själv åker på någon feber, för att får jag det , då kommer jag bara ligga ner, är så sällan jag har feber, kan inte äns minnas sist jag hade det, många år sen , och när jag väl får det, då mår jag skit!! Och får verkligen hoppas att Olle klarar sig också .

Idag blir det att ta det väldigt lugnt, och måste försöka hitta på alla klockor att ställa om;) en timme bakåt var det väl?;)


RSS 2.0